Skip to content
Rekryteringsverktyget-1-1

Higher tilldelas ”Best Mobile Recruitment Tool Company – Stockholm”

Higher is awarded Best Mobile Recruitment Tool Company –

 
Priset för “Best Mobile Recruitment Tool Company – Stockholm” tilldelas rekryteringsföretaget Higher i Scandinavian Business Awards 2022. I verktyget sker hela ansökningsprocessen direkt i mobilen utan CV och andra dokument. 
 
Higher har jobbat med CV-fri rekrytering sedan 2019. Embryot till det som idag är Higher föddes ur ett internt behov hos moderbolaget Next U som jobbar med just rekrytering. Verktyget har sen dess utvecklats och kommersialiserats. Idag används det inom flera olika branscher såsom dagligvaruhandeln, detaljhandeln, restaurang/hotell samt yrkessektorn. 
 
Higher har tilldelats utmärkelsen för att ha brutit ny mark inom rekrytering i form av en digital lösning med kompetensbaserade frågor, personlighetstest och videopresentation – allt direkt i mobilen.   
 
”Vi är oerhört glada och stolta av att få denna utmärkelse då vi tror hårt på vår idé om en digital, CV-fri rekrytering som är smidig för både företag och kandidater”.   
 
Nicklas Wikblad, Chief Marketing Officer på Higher  
 
 
 
Läs mer om Higher här: https://higher.nu/   
 
Läs mer om Scandinavian Business Awards här: https://www.eubusinessnews.com/awards/scandinavian-business-awards/  
 
Pressrelease från EU Business News (som genomför Scandinavian Business Awards) här: https://www.eubusinessnews.com/eu-business-news-announce-the-winners-of-the-2022-scandinavian-business-awards/