Kunder

Våra kunder vet bäst! Här hittar du vår form av referenstagning – läs om våra kunders egna erfarenheter av att jobba med vårt rekryteringsverktyg Higher.


Higher-icons

Vapiano – Mall of Scandinavia

Gauthier Muniania, Manager på Vapiano Mall of Scandinavia, berättar om hur Vapiano använder Higher och sina erfarenheter med vårt rekryteringsverktyg.  

Öltappare i fabrik

Humlegårdens Ekolager

”Man spar väldigt mycket tid på att inte läsa CV:n som faktiskt inte säger så mycket”. Hör Anders Jansson, VD på Humlegårdens Ekolager, berätta om att rekrytera via Higher. 

Higher-icons

ICA Maxi Lindhagen

Sarah Ågren Karlsson, personalchef på ICA Maxi Lindhagen, berättar sina upplevelser hur det är att jobba med CV-fri rekrytering genom Higher. Hör hennes egna ord nedan.

Man som drar en truck med paket på ett lager

Apotea

När Linnea Molla började jobba på Apotea 2018 upplevde hon att rekryteringsprocessen inte passade verksamheten. Det CV-baserade arbetssättet var långsamt och motsvarade inte behovet av högt tempo. Träffsäkerheten var dessutom låg. Företaget beslöt sig för att prova Highers CV-fria och videobaserade rekryteringssystem vilket lett till tidsbesparing och bättre precision i rekryteringen. När trycket på e-handeln ökade explosionsartat under pandemiåret 2020 lyckades exempelvis Linnea och hennes kollegor rekrytera 200 medarbetare inom loppet av en månad.

Mornington Hotels

Mornington driver två hotell i Stockholm: i Bromma och på Östermalm. Christina Hamrin är platschef för hotellet i Bromma, med helhetsansvar för verksamheten och stort fokus på rekrytering. Efter att ha lagt ut housekeeping-delen av verksamheten på ett externt bolag, som tog över den befintliga städpersonalen, har Mornington nu omkring 15–20 anställda. Alla medarbetare ska helst kunna jobba på båda hotellen, som lånar personal av varandra för att matcha behoven.

Higher-icons

ICA Maxi Värmdö

Personalchef Magdalena berättar om sina erfarenheter om hur det är att arbeta i Higher på ICA Maxi Värmdö och att det gjort rekryteringsprocessen roligare. Hör hennes egna ord nedan.


Några av våra kunder

×

Fyll i uppgifter nedan