Kunder

Våra kunder vet bäst! Här hittar du vår form av referenstagning – läs om våra kunders egna erfarenheter av att jobba med vårt rekryteringsverktyg Higher.


Higher-icons

ICA Maxi Partille

Helena Strindeborn, Personalchef på ICA Maxi Partille utanför Göteborg berättar hur mycket de har underlättat sin rekrytering genom att använda Higher och förklarar varför hon rekommenderar att rekrytera CV-fritt.

Higher-icons

NV Rörteknik

”Vi har sparat ungefär 50% av den tiden vi la på rekrytering innan vi anlitade Higher”. Emmy Bonnevier, Vice VD på NV Rörteknik berättar varför de använder sig utav Higher i sin rekrytering.

Järfälla Kommun

”Vi kan bara säga att vi rekommenderar Higher till alla!” Hör Evelina & Helen som är rekryteringssamordnare på Socialförvaltningen i Järfälla Kommun berätta om sina erfarenheter att rekrytera med rekryteringsverktyget Higher.

Higher-icons

ICA Nära Banér

Rikard Kornerud på ICA Nära Banér berättar om all adminsitrationstid de sparar i sin rekrytering genom att använda Higher samt sina favoritfunktioner med rekryteringsverktyget. 

Higher-icons

Vapiano – Mall of Scandinavia

Gauthier Muniania, Manager på Vapiano Mall of Scandinavia, berättar om hur Vapiano använder Higher och sina erfarenheter med vårt rekryteringsverktyg.  

Higher-icons

ICA Maxi Lindhagen

Sarah Ågren Karlsson, personalchef på ICA Maxi Lindhagen, berättar sina upplevelser hur det är att jobba med CV-fri rekrytering genom Higher. Hör hennes egna ord nedan.

Man som drar en truck med paket på ett lager

Apotea

När Linnea Molla började jobba på Apotea 2018 upplevde hon att rekryteringsprocessen inte passade verksamheten. Det CV-baserade arbetssättet var långsamt och motsvarade inte behovet av högt tempo. Träffsäkerheten var dessutom låg. Företaget beslöt sig för att prova Highers CV-fria och videobaserade rekryteringssystem vilket lett till tidsbesparing och bättre precision i rekryteringen. När trycket på e-handeln ökade explosionsartat under pandemiåret 2020 lyckades exempelvis Linnea och hennes kollegor rekrytera 200 medarbetare inom loppet av en månad.

Mornington Hotels

Mornington driver två hotell i Stockholm: i Bromma och på Östermalm. Christina Hamrin är platschef för hotellet i Bromma, med helhetsansvar för verksamheten och stort fokus på rekrytering. Efter att ha lagt ut housekeeping-delen av verksamheten på ett externt bolag, som tog över den befintliga städpersonalen, har Mornington nu omkring 15–20 anställda. Alla medarbetare ska helst kunna jobba på båda hotellen, som lånar personal av varandra för att matcha behoven.


Några av våra kunder

×

Fyll i uppgifter nedan