Skip to content
Kunder-2

KUNDER

Våra kunder vet bäst! Här hittar du vår form av referenstagning – läs om våra kunders egna erfarenheter av att jobba med vårt rekryteringsverktyg Higher.

 

 

LOGGA Kundcasesidan - Mornington

Mornington driver två hotell i Stockholm: i Bromma och på Östermalm. Christina Hamrin är platschef för hotellet i Bromma, med helhetsansvar för verksamheten och stort fokus på rekrytering. Efter att ha lagt ut housekeeping-delen av verksamheten på ett externt bolag, som tog över den befintliga städpersonalen, har Mornington nu omkring 15–20 anställda. Alla medarbetare ska helst kunna jobba på båda hotellen, som lånar personal av varandra för att matcha behoven.

 

button_les-mer

 

bild mornington kunder

aa logistik

”Jag tycker verkligen det här känns som vägen framåt. Att jobba CV-fritt har fungerat jätte jättebra. Det är helt rätt att ta det digitala steget även när det gäller hela rekryteringsprocessen. Nu har vi allt på ett och samma ställe vilket känns så mycket bättre och smidigare” säger Caroline.

 

button_les-mer

aa logistik thumbnail case-1

MicrosoftTeams-image (334)

Helena Strindeborn, Personalchef på ICA Maxi Partille utanför Göteborg berättar hur mycket de har underlättat sin rekrytering genom att använda Higher och förklarar varför hon rekommenderar att rekrytera CV-fritt. 

 

button_les-mer

Partille kundcase thumbnail

LOGGA-Kundcasesidan-NVR

NV Rörteknik använder Higher i sin rekrytering av montörer och projektledare. Hör Vice VD Emmy Bonnevier berätta vilka fördelar hon upplever i med rekryteringsverktyget Higher. 

 

button_les-mer

nv ror thumbnail case

MicrosoftTeams-image (215)

”Vi kan bara säga att vi rekommenderar Higher till alla!” Hör Evelina & Helen som är rekryteringssamordnare på Socialförvaltningen i Järfälla Kommun berätta om sina erfarenheter att rekrytera med rekryteringsverktyget Higher.

 

button_les-mer

MicrosoftTeams-image (66)

apotea-removebg-preview

När Linnea Molla började jobba på Apotea 2018 upplevde hon att rekryteringsprocessen inte passade verksamheten. Det CV-baserade arbetssättet var långsamt och motsvarade inte behovet av högt tempo. Träffsäkerheten var dessutom låg. Företaget beslöt sig för att prova Highers CV-fria och videobaserade rekryteringssystem vilket lett till tidsbesparing och bättre precision i rekryteringen. När trycket på e-handeln ökade explosionsartat under pandemiåret 2020 lyckades exempelvis Linnea och hennes kollegor rekrytera 200 medarbetare inom loppet av en månad.

 

button_les-mer

Apotea kunder

vapiano-removebg-preview (1)

Gauthier Muniania, Manager på Vapiano Mall of Scandinavia, berättar om hur Vapiano använder Higher och sina erfarenheter med vårt rekryteringsverktyg.  

 

button_les-mer

Kundcase_Vapiano

 

Verisure_logo.svg

"Vi använder Indeed för att vi får många ansökningar därifrån och det är också med hög kvalité, och de flesta vi väljer att anställa är just via Indeed"

 

button_les-mer

 

verisure

ICA Baner 138x47 Vit-vinröd-1

Rikard Kornerud på ICA Nära Banér berättar om tiden de sparar med Higher och sina favoritfunktioner. 

 

button_les-mer

Kundcase_ICA Baner

ICA_maxi_logo-removebg-preview

Sarah Ågren Karlsson, personalchef på ICA Maxi Lindhagen, berättar sina upplevelser hur det är att jobba med CV-fri rekrytering genom Higher. Hör hennes egna ord nedan.

 

button_les-mer

lindhagen case thumbnail

ICA_maxi_logo-removebg-preview

Personalchef Magdalena berättar om sina erfarenheter om hur det är att arbeta i Higher på ICA Maxi Värmdö och att det gjort rekryteringsprocessen roligare. Hör hennes egna ord nedan.

 

button_les-mer

värmdö thumbnail case

Humlegården_Ekolager_logo

”Man spar väldigt mycket tid på att inte läsa CV:n som faktiskt inte säger så mycket”. Hör Anders Jansson, VD på Humlegårdens Ekolager, berätta om att rekrytera via Higher. 

 

button_les-mer

humle