Skip to content
Rekryteringsverktyget-1-1

Teknikmagasinet väljer Higher

x1000w-Higher Teknikmagasinet Bild - Pressrelease 16 maj 2022

 
 
Teknikmagasinet inleder ett samarbete med Higher, vilket innebär att Teknikmagasinet kommer att rekrytera med hjälp av Highers plattform. 
 
Nils Hedström, partner på Higher: ”Vi är väldigt stolta och glada att Teknikmagasinet Sverige och Norge valt Highers plattform för att försörja sig med kompetent personal framåt. För Higher är detta ytterligare en fjäder i hatten då Teknikmagasinet är ett välkänt varumärke och väletablerad kedja. För mig personligen är detta fantastiskt då jag sedan barnsben ”kryssat” i prylar från deras katalog i julklappssyfte samt stått åtskilliga timmar i butikerna och suktat efter teknikprylar” 
 
Maria Eliasson, HR Chef, på Teknikmagasinet: ”Vi ser fram emot vårt nya samarbete med Higher och deras plattform som vi tror kommer ge oss flera fördelar framåt. Dels ser vi positivt på att verktyget är anpassat för oss inom retail med många ansökningar att hantera, filtrera och matcha mot det vi söker. Ett stort plus utöver ökad effektivitet under rekryteringsprocessen är att kandidatresan kommer upplevas enklare och mer modern än tidigare. Slutligen har Higher höga ambitioner och en snabb utvecklingstakt på ytterligare funktionalitet i plattformen vilket kommer gynna både oss som kund och kandidaterna som söker våra jobb.”