Skip to content
Rekryteringsverktyget-1-1

Tre marknadsledande techbolag inom rekrytering och personalhantering ingår partnerskap 

 

 

 

Rekryteringsverktyget Higher, schema– och bemanningssystemet TIL-Tid och Flourish, som jobbar med digitala medarbetarundersökningar, inleder ett strategiskt partnerskap. Syftet är att minimera tidsödande administration samt optimera flera processer inom personalhantering.    
 
Nytänkande och innovativa it-lösningar för hantering av personal är gemensamma nämnare för de samarbetande bolagen. Partnerskapet innebär att kunder erbjuds en färdigintegrerad helhetslösning som effektiviserar arbetet kring rekrytering och hantering av sina medarbetare. Allt för att underlätta för de branscher som traditionellt har omfattande och tidskrävande HR-processer. Tydliga exempel är dagligvaruhandeln samt restaurang- och besöksnäring.    
 
– Genom det här samarbetet kan vi leverera den mest innovativa och moderna lösningen runt personalorienterade frågor på marknaden, samtidigt som vi eliminerar de utmaningar som följer med att hantera flera system samtidigt, säger Pia Groundstroem, vd för TIL-Tid.  
  
– Vi har alltid strävat efter att hjälpa företag att hitta och attrahera de bästa talangerna med hjälp av nya metoder. Nu kan vi ta detta ett steg längre genom att erbjuda en sömlös, integrerad lösning tillsammans med TIL-Tid och Flourish, berättar Stefan Lidén, vd på Higher.   
 
– Genom att integrera våra lösningar kan vi erbjuda företag det bästa av varje värld, vilket gör det enklare för dem att anpassa sina HR-processer och förbättra medarbetarnöjdheten, förklarar Mårten Andersson, vd för Flourish.   
 
Läs artikeln i FriKöpenskap här.