Järfälla Kommun

Case

”Vi kan bara säga att vi rekommenderar Higher till alla!” Hör Evelina & Helen som är rekryteringssamordnare på Socialförvaltningen i Järfälla Kommun berätta om sina erfarenheter att rekrytera med rekryteringsverktyget Higher.


Järfälla kommun som ofta söker vårdpersonal berättar varför de använder Higher

Järfälla kommun har ofta ett stort behov av att rekrytera vårdpersonal till sina olika enheter och använder Higher i sin rekryteringsprocess. Här kommenterar de sina erfarenheter av att använda ett fördoms- och dokumentfritt rekryteringsverktyg. 

 

”Vi hade ett akut behov av att rekrytera kandidater till vård och omsorgssektorn, så vi var tvungna att tänka nytt och inte jobba i gamla hjulspår.

Vi körde en pilot med Higher som visade sig vara fantastiskt och hjälpte oss väldigt mycket i rätt tid. Vi är så glada att få jobba med morgondagens teknik och nya sätt för att attrahera fler och bättre kandidater.

Higher applicerar en fördomsfri rekrytering och sorterar fram de bästa kandidaterna oavsett ålder, kön eller etnicitet. De klingar perfekt med vårt synsätt på att vara med och bidra till en mångfald i samhället.”

-Evelina Rasinkangas & Helen Eshammar, Rekryteringssamordnare Socialförvaltningen i Järfälla Kommun

Är du nyfiken på hur Highers verktyg kan hjälpa din verksamhet med effektivare och mer träffsäkra rekryteringar? Klicka på länken nedan för att boka en 30 minuters kostnadsfri demo.

×

Fyll i uppgifter nedan